Τατούλης: «Εάν ο κ.Νέζης επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να μεταφερθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και τον περιμένουμε»

/

Ανακοίνωση, σε συνέχεια των όσων υποστήριξε o Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, σε σχέση με το ζήτημα του κοριού στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, εξέδωσε η παράταξη του πρώην περιφερειάρχη «Νέα Πελοπόννησος».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επανειλημμένα ο πρ. Περιφερειάρχης και νυν επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης έχει δηλώσει δημόσια αλλά και στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές ότι η υπόθεση που αφορούσε την τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης στο γραφείο της πρ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας είναι κατά την άποψη του μία σκηνοθετημένη και μεθοδευμένη σκευωρία εναντίον του, από πολιτικούς του αντιπάλους, με αποκλειστικό στόχο η διοίκηση της Πελοποννήσου να περάσει στα χέρια του εκλεκτού του κ. Μητσοτάκη.

Οι πολιτικές εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα τον Πέτρο Τατούλη αφού στους εμπλεκόμενους πρώην συνεργάτες του «εξοφλήθηκαν» τα πολιτικά γραμμάτια με σημαντικές πολιτικές και διοικητικές θέσεις.

Είναι δεδομένο ότι το γραφείο του Πρωθυπουργού και ο κ. Νέζης προσωπικά πρωταγωνίστησαν προεκλογικά και μετεκλογικά καλώντας μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» να αποστατήσουν και να στραφούν εναντίον του αρχηγού της παράταξης τους.

Ο κ. Νίκας την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης αλλά και μετά την εκλογή του τηλεφωνούσε στους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης Τατούλη να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, καλώντας τους σε αποστασία προκειμένου να δημιουργήσει συνθήκες διχόνοιας και διχασμού, έχοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρει τη διάλυση της «Νέας Πελοποννήσου».

Ο κ. Νίκας γνώριζε πολύ καλά ότι η παραμονή του Πέτρου Τατούλη και των έμπειρων συμβούλων του στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αναδείκνυε την πολιτική του ένδεια και την ανικανότητα του και θα γκρέμιζε για πάντα το ψεύτικο προφίλ του «ικανού» Δημάρχου Καλαμάτας.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μετά από τις γνωστές επιθέσεις του κ. Νίκα με ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον του Πέτρου Τατούλη και Περιφερειακών Συμβούλων της «Νέας Πελοποννήσου», ο κ. Τατούλης λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην πολιτική εξόντωση που επιδίωξε στις εκλογές του 2019 το γραφείο του κ. Μητσοτάκη και ιδιαίτερα ο εξ απορρήτων Μεσσήνιος σύμβουλος του Θανάσης Νέζης, χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις των «νόμιμων» υποκλοπών που συγκλονίζουν το πολιτικό σκηνικό και δυσφημούν τη Χώρα μας διεθνώς, εντείνονται οι υποψίες μας για τα «μέσα» και τους «τρόπους» που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του επικεφαλής και μελών της «Νέας Πελοποννήσου», προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή του κ. Νίκα.

Εάν ο κ. Νέζης επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να μεταφερθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων και να ακουστούν από αυτόπτες μάρτυρες αυτά τα οποία ο ίδιος έλεγε προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη, δεν έχουμε καμία αντίρρηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και τον περιμένουμε…

Η «πολιτική» δραστηριότητα του άλλωστε και ο ρόλος που συνήθως αναλαμβάνει στις κομματικές «αποστολές» είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται επί σειρά ετών με τα δρώμενα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Υγ. Η υπόθεση του κοριού μετά από τρία χρόνια ανακρίσεων και ερευνών τέθηκε στο αρχείο και όσοι προσπάθησαν για να πλήξουν προσωπικά και πολιτικά τον Πέτρο Τατούλη, να χαρακτηρίσουν το συγκεκριμένο θέμα ως «Τατούλης Gate» πολύ σύντομα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη ΝΔ για τις δηλώσεις Ν. Ανδρουλάκη: Εμφανής η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να βρει σωσίβιο στην ανάδειξη του κ. Τσίπρα ως της μόνης εναλλακτικής επιλογής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ΥΠΕΞ της ΕE συμφώνησαν να αναστείλουν τη συμφωνία διευκόλυνσης θεωρήσεων εισόδου με τη Ρωσία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,