Επέτειος με …άρωμα εκλογών: Ανάρτηση του δημάρχου Καλαμάτας για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του με το βλέμμα στραμμένο στην ερχόμενη αναμέτρηση

/

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, ημερομηνία κατά την οποία οι νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του ίδιου έτους ανέλαβαν καθήκοντα.

Στο πλαίσιο αυτό, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, προχώρησε σε έναν μίνι απολογισμό του έργου του, αλλά παράλληλα φρόντισε να δώσει το σύνθημα για το τελευταίο έτος της δημαρχοντίας του, καθώς οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβρη του 2023.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Βασιλόπουλος:

Από την πρώτη στιγμή που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, υλοποιούμε καθημερινά κάθε δέσμευση μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας, την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας.

• Με δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα, αλλάζουμε την εικόνα της πόλης και των χωριών μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

• Με ολοκληρωμένες προτάσεις, εξασφαλίσαμε σημαντικές χρηματοδοτήσεις, εκατομμυρίων ευρώ και δρομολογούμε έργα υποδομής που διασφαλίζουν τοπική ανάπτυξη σε βάθος δεκαετιών.

• Με συστηματική προσπάθεια, διεκδικήσαμε και πετύχαμε την ένταξη της Καλαμάτας στην ευρωπαϊκή αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030.

Στα τρία αυτά χρόνια, ως Δημοτική Αρχή, πετύχαμε πολλά.

Στα χρόνια που έρχονται, μπορούμε και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην αντεπίθεση Κοσμόπουλος – Τζαμουράνης για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας: Τι απαντούν σε όσα τους καταλόγισε ο δήμαρχος Καλαμάτας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας: Εγκαινιάσθηκε η 9η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον