Αίτημα του δήμου Μεσσήνης στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω κινδύνου της δημόσιας υγείας»

/

Αίτημα προς την περιφέρεια Πελοποννήσου, με το οποίο ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κατέθεσε ο δήμος Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή η Περιφέρεια, το αίτημα του δήμου Μεσσήνης αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχετικό έγγραφο του δήμου Μεσσήνης όσο και σε αντίστοιχο έγγραφο που απέστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην Πολιτική Προστασία γίνεται αναφορά σε λόγους που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας διεβίβασε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έγγραφο του Δήμου Μεσσήνης για την κήρυξή του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των απορριμμάτων, μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Νοεμβρίου όταν και εκτιμάται ότι θα αρχίσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην μονάδα της Καλλιρρόης.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Το έγγραφο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιτούδης: «Ακόμα μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο φετινός Αύγουστος υπήρξε ο δεύτερος ψυχρότερος σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από το 2010

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον