«Κυνήγι θησαυρού» η αναζήτηση φοιτητικής στέγης στην Καλαμάτα – Στα ύψη τα ενοίκια των σπιτιών – Πάνω από 1.000 ακίνητα στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

/

Σοβαρό πρόβλημα στην αναζήτηση φοιτητικής στέγης στην Καλαμάτα αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι φοιτητές, καθώς πλέον τα διαθέσιμα σπίτια είναι λίγα και πανάκριβα.

Συγκρκιμένα, σε ρεπορτάζ του ifimerida.gr, στο οποίο παρουσιάζονται στοιχεία για 6 πόλεις της χώρας σημειώνεται:

Στην Καλαμάτα, η αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας αποτελεί «Γολγοθά» για τους γονείς και τη φετινή χρονιά. Οι τιμές για ακόμη μια χρονιά καταγράφουν αυξητικές τάσεις, ενώ τα διαθέσιμα ακίνητα -κυρίως δυάρια- είναι ελάχιστα, αγγίζοντας ακόμη και τα 450 €/μήνα.

Σύμφωνα με τις καταχωρημένες αγγελίες σε ιστοσελίδες ακινήτων, το 54,54% των διαθέσιμων προς μίσθωση ακινήτων έχουν ζητούμενο μίσθωμα άνω των 400€/μήνα.

Στον Δήμο Καλαμάτας μέχρι και τα τέλη Ιουλίου ήταν εγγεγραμμένα 839 ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πλέον, τα εγγεγραμμένα ακίνητα αριθμούν τα 1.043, δηλαδή, καταχωρήθηκαν 204 νέα ακίνητα σε διάστημα 30-40 ημερών.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λαβρόφ: Η Μόσχα ζήτησε «διευκρινίσεις» από τον ΔΟΑΕ για την έκθεσή του για τη Ζαπορίζια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πούτιν: Η Δύση αποτυγχάνει, η Ασία το μέλλον, αδύνατον να απομονωθεί η Μόσχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο