Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για τις επιθέσεις Λαμπρόπουλου εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

/

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία η επίθεση του βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου, εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με αφορμή τις εξελίξεις για το ΠΟΠ ελιάς Καλαμάτας.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ, μάλιστα, σημειώνουν ότι οι δημόσιες αναφορές του κ. Λαμπρόπουλου κατά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου χρησιμοποιούνται από αντίπαλες δυνάμεις της ΝΔ ή όσους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργηθούν πολιτικές εντυπώσεις, γεγονός που δημιουργεί επιπρόσθετη δυσαρέσκεια για τον βουλευτή Μεσσηνίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαμπρόπουλος και η κριτική που ασκεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκάλεσαν σχετικό ρεπορτάζ του documentonews.gr με τίτλο: «Νέο “αντάρτικο” βουλευτή ΝΔ: “Αιφνιδιαστική, αδιανόητη και μη σύννομη” χαρακτηρίζει απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης».

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας – Εκτιμήσεις για 500.000 επιβάτες μέχρι το 2030

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τεντόγλου από… διαμάντι με 8,42μ. στη Ζυρίχη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.