«Τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Κοζομπόλη: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του πρώην προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας – Συλλυπητήριο μήνυμα του Μ. Χρυσομάλλη

/

Το «τελευταίο αντίο» είπαν στον Βασίλη Κοζομπόλη οι οικείοι του, αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε το πρωί στην στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλιόχωρα Αβίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κοζομπόλης έχασε άδικα τη ζωή του στα 63 του σε τραγικό δυστύχημα, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίλτου Χρυσομάλλη

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, σημειώνει:

Αποχαιρετήσαμε σήμερα με περισσή θλίψη τον αείμνηστο Βασίλη Κοζομπόλη και τον παραδώσαμε στη Μεσσηνιακή γη που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε με ενάργεια και προσήλωση. Η πορεία του, η δράση του και η προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, στην ελαιοκομία και στα αγροτικά ζητήματα, στα κοινά της Μεσσηνίας δεν χρειάζονται αναφορά. Η τεράστια παρακαταθήκη που μας αφήνει μιλά από μόνη της.

Για εμάς όμως τους νεότερους, ο Βασίλης Κοζομπόλης υπήρξε και κάτι ακόμα, μια ανεξάντλητη πηγή γνώσης και συμβουλών, πάντα πρόθυμος να συμβάλει με τις καινοτόμες ιδέες του και την πολύχρονη εμπειρία του.

Ο αδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, σε εμάς τους φίλους του, στο συνεταιριστικό κίνημα, σε όλη τη Μεσσηνία.

Στην αγαπημένη του Αντωνία, στα παιδιά του Τάσο και Θεοδώρα που υπεραγαπούσε, από καρδιάς ειλικρινή συλλυπητήρια.

Αντίο φίλε Βασίλη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο του Δημήτρη Παντερμαλή: Ο πολιτισμός μας είναι από σήμερα φτωχότερος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάρντιου: «Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου θέλω»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ