Αυτοψία Νίκα στη σχολή Παπαφλέσσα: Ικανοποίηση για την πορεία ανακαίνισης του κτιρίου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Μεσσηνίας – Τι είπε ο Περιφερειάρχης για τους …ιδιοκτήτες του κτιρίου

/

Αυτοψία στο κτίριο της παλαιάς σχολής Παπαφλέσσα, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα (συμβολή των οδών Φαρών και Κρήτης), πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Στο εν λόγω κτίριο θα φιλοξενηθούν τα επόμενα περίπου δύο χρόνια υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες μέχρι τώρα στεγάζονται το Διοικητήριο. Υπενθυμίζεται ότι στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας θα γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις ανακαίνισης, οι οποίες θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο χρόνια.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αμέσως μετά την αυτοψία ο κ. Νίκας σημείωσε ότι «ουσιαστικά η πίστωση για τα όποια ενοίκια θα έδινε η Περιφέρεια, κατευθύνθηκε για τη συντήρηση ενός δημόσιου κτηρίου που παρέμενε αναξιοποίητο και ασυντήρητο».

Ωστόσο, εκείνο που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στη δήλωση που ακολούθησε την αυτοψία είναι η ότι κατά ο κ. Νίκας έκανε χρήση πληθυντικού αριθμού, κατά την αναφορά του στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

«Στη συνέχεια θα παραδοθεί (σσ το κτίριο) προς αξιοποίηση στους ιδιοκτήτες του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας, αναγνωρίζοντας πλέον και δημόσια …πολλούς ιδιοκτήτες του κτιρίου.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΓ ΝΑΤΟ: Θα τραβήξει σε διάρκεια ο πόλεμος στην Ουκρανία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Yπουργείο Οικονομικών: 5,6 δισ. ευρώ πάνω από τον στόχο τα δημόσια έσοδα το 8μηνο του 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντιπλημμυρική θωράκιση Καλαμάτας: «Πλυντήριο» για τις πλημμύρες του 2016 η τεχνική έκθεση της περιφέρειας Πελοποννήσου – Προτάσεις με πολλές αβεβαιότητες για τον Νέδοντα

Στη δημοσιότητα έδωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου την τεχνική έκθεση που η ίδια είχε παραγγείλει με απευθείας

Διαβεβαιώσεις από Νίκα και ΤΕΡΝΑ: Εντός του 2022 η λειτουργία της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της Μεσσηνίας στην Καλλιρρόη [φωτογραφίες από το εργοτάξιο]

Αυτοψία στην περιοχή της Καλλιρρόης του δήμου Οιχαλίας, όπου κατασκευάζεται η μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων (ΣΔΙΤ