Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση Χρυσομάλλη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

/

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Χρυσομάλλης σημειώνει:

Τα ειδικά σχολεία δεν είναι απλά υποχρέωση της Πολιτείας, είναι ο πραγματικός καθρέπτης του κοινωνικού κράτους που πρέπει να έχει η Δημοκρατία μας!

Γι’ αυτό και η χαρά μου είναι πάντα μεγάλη όταν επισκέπτομαι το Ειδικό Σχολείο της Καλαμάτας. Ένα σχολείο με ευτυχώς αναβαθμισμένες υλικοτεχνικές υποδομές, χάρη στην ανιδιοτελή συνεισφορά της “Καπνοβιομηχανίας Καρέλια”, αλλά και άλλων δωρητών, στους οποίους αξίζει η δημόσια αναγνώριση, ένα σχολείο που προσφέρει κρίσιμη υπηρεσία στα παιδιά μας με ειδικές ανάγκες και στους ήρωες γονείς τους.

Είχα την ευκαιρία να συζητήσω αναλυτικά με την διευθύντρια του, κα Ελένη Πιπερίδου και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου, για τις ανάγκες του σχολείου και τους ευχαριστώ θερμά. Η προσφορά τους είναι αδιαμφισβήτητη και άξια συγχαρητηρίων!

Επόμενο βήμα στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε το Ειδικό Σχολείο είναι η ανέγερση του νέου κτιρίου του και φυσικά να καλύψουμε κάποιες ανάγκες προσωπικού που υπάρχουν και είναι απαραίτητες, όπως του σχολικού νοσηλευτή οπου αναμένεται ήδη η επίλυση του θέματος.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιδείνωση του καιρού, με τοπικές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.