Παναγιώτης Καρβέλας: Ενώνουμε τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις – Καλωσορίζω τον Ηλία Κανάκη και εύχομαι να δώσουμε έναν ωραίο αγώνα

/

Δήλωση, με αφορμή τις αλλαγές στους αντιδημάρχους, έκανε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας.

Συγκεκριμένα στη δήλωση του κ. Καρβέλα σημειώνεται:

Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά. Ενώνουμε τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις και τους άφθαρτους – από την εξουσία και τις θέσεις – ανθρώπους, με στόχο τη συμπόρευση ιδεών και τάσεων. Καλωσορίζω τον Ηλία Κανάκη και εύχομαι να δώσουμε έναν ωραίο αγώνα, αφήνοντας στην άκρη τις πίκρες του παρελθόντος.

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

‘Οραμά μας είναι να εστιάσουμε στον αγροτικό τομέα, να κοιτάξουμε περισσότερο τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γεωργία.

Η συνεργασία μας αυτή, θέλουμε να φέρει τα αγροτικά προϊόντα στο προσκήνιο και με τις κατάλληλες κινήσεις, στις εκθέσεις και στις αγορές όλου του κόσμου. Το μέλλον είναι μπροστά κι εμείς μπορούμε να το φτιάξουμε όπως ονειρευόμαστε. Καλή μας αρχή» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Π. Καρβέλας.

Υπενθυμίζεται ότι νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι: Ηλίας Κανάκης και Παναγιώτης Μιχαήλ (άμισθοι). Παραμένουν στις θέσεις τους ως αντιδήμαρχοι οι: Διονύσιος Αγγελόπουλος, Αναστάσιος Χρονόπουλος, Δημήτριος Γαϊτάνης, Δημήτριος Σιψάς, Μιχαήλ Καραβίδας.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σχεδίαζαν να απαγάγουν τον υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάτρα: Βίντεο και φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών σε προσωπικές τους στιγμές διακινείται από κινητό σε κινητό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ