ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: Στα …κρυφά η επίσκεψη πρωτοκλασάτων στελεχών στην Καλαμάτα – Κορυφώνεται ο «πόλεμος» στους προεδρικούς – Επαφές με δικηγόρο για το ψηφοδέλτιο

/

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχουν μπει οι διεργασίες που σχετίζονται με την κατάρτιση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται ότι αποτέλεσε και την αφορμή πρόσφατης καθόδου στη Μεσσηνία του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σαλαγιάννη και του επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, Ευάγγελου Αργύρη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 10 μέρες και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τοπικά στελέχη. Ωστόσο, επειδή η κάθοδος έγινε «εν κρυπτώ», δεδομένου ότι δεν υπήρξε ούτε έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τη Ν.Ε. Μεσσηνίας, οι πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενό της είναι συγκεχυμένες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διεργασίες στο στρατόπεδο των προεδρικών της Μεσσηνίας, όπου ο «πόλεμος» μεταξύ των Κατσούλη και Πάζιου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα, ο κ. Πάζιος, κάνοντας επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό των προεδρικών του Νομού, διατείνεται ότι η υποψηφιότητά του είναι βέβαιη και μιλά για «τελειωμένη υπόθεση», βγάζοντας εντελώς από το κάδρο των εξελίξεων τον πολιτικό του μέντορα και μέχρι πρόσφατα «επικεφαλής» των προεδρικών, Γιώργο Κατσούλη.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πυκνώσει οι πληροφορίες που θέλουν δικηγόρο της Καλαμάτας να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για δικηγόρο του οποίου το όνομα κατά το παρελθόν είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις και εκτός πολιτικής με ορισμένα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν αμφισβητείται

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Παναγία Βουλκανιώτισσα επέστρεψε από την Μεσσήνη στον θρόνο της – Ενότητα και σύμπνοια συνέστησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ