Νέα παρέμβαση του Μίλτου Χρυσομάλλη στη Βουλή για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: Έγγραφα και μελέτες ζητά από τον Κ. Καραμανλή ο βουλευτής Μεσσηνίας

/

Μια σειρά από έγγραφα και μελέτες, που σχετίζονται με το έργο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, ζητά ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσομάλλης κατέθεσε στις 21/9 αίτηση στη Βουλή στην οποία σημειώνει ότι «τα αιτούμενα έγγραφα και μελέτες αποτελούν απολύτως απαραίτητα και κρίσιμα δεδομένα, που αφορούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό αναπτυξιακό έργο στο νομό Μεσσηνίας» και προσθέτει ότι η «κατάθεση  των συγκεκριμένων εγγράφων στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου καθίσταται απαραίτητη τόσο για την ενημέρωση των πολιτών της Μεσσηνίας, όσο και για την καλύτερη σύγκριση των δύο κατασκευαστικών επιλογών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως προκύπτει από την τελευταία αίτηση που κατέθεσε ο κ. Χρυσομάλλης, έχουν προηγηθεί δύο ακόμα (8 Ιουνίου και 28 Ιουλίου), οι οποίες όμως για άγνωστο λόγο δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Διάβασε και αυτό: Βόμβα Χρυσομάλλη για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Η αίτηση κατάθεσης εγγράφων του κ. Χρυσομάλλη:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τη δημιουργία του πρώτου Cloud region στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Google

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.