Καλαμάτα: Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Παναγιώταρου – Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την αξιοποίησή του

/

Αναρτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών η διακήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Κληροδότημα Παναγιώταρου στη Μικρά Μαντίνεια.

Την ανακοίνωση της δημοσίευσης της διακήρυξης, έκανε την Παρασκευή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Περιουσίας, Σαράντος Μαρινάκης, ο οποίος είπε ότι υπάρχει ευτυχής κατάληξη για ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «είμαστε πεπεισμένοι ότι γι’ αυτόν το χώρο, θα υπάρξει τεράστιο ενδιαφέρον. Δεν σας κρύβω ότι επικοινωνίες για πληροφορίες σχετικές με τη διακήρυξη είναι πάρα πολλές. Τώρα που βρίσκεται σε δημόσια θέα θεωρώ ότι το ενδιαφέρον θα είναι ακόμη μεγαλύτερο».

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Πληροφορίες για την διακήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Τμήμα Περιουσίας, Προσόδων και Κοιμητηρίων του Δήμου Καλαμάτας στο τηλέφωνο 2721360880.

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για την αξιοποίηση των ακινήτων ιδιοκτησίας Κληροδοτήματος «Βασίλειου και Ευδοκίας Παναγιώταρου» μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΑΤΟ: Η απόφαση για την ένταξή της Ουκρανίας θα πρέπει να ληφθεί ομόφωνα από όλα τα μέλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΑΕΚ γύρισε στο «σπίτι» της [φωτογραφίες & video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αμείλικτα ερωτήματα για τον Παναγιώτη Νίκα: Χωρίς Κοινωνικό Σύμβουλο και έλεγχο η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα – Αποκαλυπτικό έγγραφο

Σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της περιφέρειας Πελοποννήσου φέρνει