Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου: Εντυπωσιακές εικόνες στην πλατεία της Καλαμάτας με οχήματα περασμένων εποχών

/

Στην Καλαμάτα διεξάγεται η «ναυαρχίδα» των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) από χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το επετειακό, Διεθνές Ράλλυ με το οποίο η ΦΙΛΠΑ γιορτάζει τα  50 χρόνια από την ίδρυσή της, στο οποίο συμμετέχουν 83 ιστορικά αυτοκίνητα (κατασκευασμένα από το 1923 έως το 2001) με πληρώματα από 9 χώρες, χωρισμένα σε 3 κατηγορίες: την Classic Regularity με μέση ταχύτητα 50 χλμ./ώρα, την Time Trophy με συγκεκριμένα σημεία δορυφορικής μέτρησης και την Touring με χαμηλότερες μέσες ταχύτητες και περισσότερο περιηγητικό χαρακτήρα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το πρωί σήμερα Παρασκευή, δεκάδες αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών, πολλά εκ των οποίων ήταν αληθινά κοσμήματα, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Τα πληρώματα καλωσόρισε στην πόλη ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε 83 αριστουργήματα των τεσσάρων τροχών που προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στην πόλη μας. Τους ευχαριστούμε που επέλεξαν την πόλη μας να είναι σημείο αναφοράς και σήμερα αλλά και ως τερματισμός αύριο το βράδυ».     

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Το βράδυ του Σαββάτου, 1η Οκτωβρίου 2022, στην Καλαμάτα, θα γίνει η επίσημη απονομή των επάθλων.  

Ένας από τους υποστηρικτές του 50ού Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι και ο Δήμος Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεκάδες οβίδες εντοπίστηκαν σε εργοτάξιο στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Η πρώτη αντίδραση Βασιλόπουλου για την υποψηφιότητα Τζαμουράνη – Ανακοίνωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ