Με το βλέμμα στην κάλπη: Επιχειρεί να κλείσει το «μέτωπο» με τον Μπένο ο Θανάσης Βασιλόπουλος – Οι θερμές δηλώσεις του νυν για τον πρώην

/

Σχεδόν διθυραμβικές ήταν οι δημόσιες δηλώσεις του Θανάση Βασιλόπουλου για τον Σταύρο Μπένο, κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης του σωματείου «Διάζωμα», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, στον χαιρετισμό του ο νυν Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου, τονίζοντας ότι πρόκειται για το πρόσωπο «που έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη του πολιτισμού στην πόλη μας, τον άνθρωπο που σε πολύ δύσκολες στιγμές με κρίσιμες αποφάσεις βοήθησε την Καλαμάτα να πάει ένα βήμα μπροστά. Να εξέλθει από τη νοοτροπία της μικρής επαρχιακής πόλης, και να εισέλθει στη σύγχρονη εποχή».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι θερμές δηλώσεις του κ. Βασιλόπουλου για τον κ. Μπένο έρχονται σε μια κρίσιμη πολιτική στιγμή, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Επιπλέον, οι δηλώσεις του νυν για τον πρώην γίνονται σε μια στιγμή που οι σχέσεις των δύο ανδρών είχανε βρεθεί στο ναδίρ, με αφορμή την αντιπαράθεση για το θέμα του master plan του λιμανιού της Καλαμάτας.

Πλέον, εκείνο που μένει να αποδειχθεί είναι αν οι δηλώσεις του κ. Βασιλόπουλου θα πιάσουν …τόπο, αν δηλαδή θα βρει δηλαδή στο πρόσωπο του κ. Μπένου έναν σύμμαχο για την υποψηφιότητά του.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΠ ελιάς Καλαμάτας: «Η απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι σωστή» δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης επιχείρησης του κλάδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον Πέτσα ο Μαντάς: Στο επίκεντρο της συνάντησης το νέο ειδικό νηπιαγωγείο και ειδικό δημοτικό Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ