ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αθετεί τις υποσχέσεις της – Συνεχίζεται ο εμπαιγμός με τα μεγάλα έργα και τα προϊόντα του Νομού

/

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή σημειώνεται:

Τα ψεύτικα τα …έργα τα μεγάλα, όπως είχαμε τιτλοφορήσει παλιότερη ανακοίνωσή μας ενόψει της επίσκεψης και των επαναλαμβανόμενων, ίδιων εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, δυστυχώς για το νομό μας επιβεβαιώνονται, αποτυπώνοντας την κυνική πραγματικότητα της κυβερνητικής ανακολουθίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για μια ακόμη φορά, αθετεί τη μία μετά την άλλη, τις υποσχέσεις της για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας.

Ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη που δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πάει για το 2023, παρά την υπόσχεση του πρωθυπουργού πως θα ξεκινήσει μέσα στο 2022. Πέρασαν κοντά 2 χρόνια με τις αντιδικίες βουλευτών και κομματικών παραγόντων της Ν.Δ. ανάμεσα στη βελτίωση και αναβάθμιση του υφιστάμενου δρόμου και την παραλιακή χάραξη στο τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικός χρόνος. Κι έρχεται σήμερα ο αρμόδιος υπουργός να επιρρίψει την ευθύνη στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την έγκριση της σύμβασης.

Τα αρδευτικά δίκτυα στο Φιλιατρινό φράγμα δεν δημοπρατήθηκαν ακόμα, παρά την κυβερνητική υπόσχεση για δημοπράτηση τον Σεπτέμβριο. Το φράγμα έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει και ουσιαστικά παραμένει άχρηστο.

Η κυβέρνηση των αρίστων αδιαφορεί για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας, υποβαθμίζοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Χαρακτηριστικό του πώς αντιλαμβάνεται το επιτελικό κράτος τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων είναι η υπόσχεση για τη διάνοιξη εξόδου του αυτοκινητόδρομου στον Μελιγαλά, ενώ ο ομοϊδεάτης περιφερειάρχης Πελοποννήσου προωθεί την κατασκευή δρόμου από τον κόμβο Αρφαρών έως τη Λάμπαινα!

Η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη Μεσσηνία ενισχύεται επιπλέον από την κοροϊδία στον αγροτικό κόσμο για την υπόθεση της ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας και την εξαπάτηση για τη στήριξη της σταφίδας, που οδηγείται σε εξαφάνιση.

Οι πολίτες της Μεσσηνίας διαθέτουν και μνήμη και κρίση και αξιοπρέπεια και δεν μπορούν να δεχθούν κοροϊδίες και ακυρώσεις της προοπτικής να βελτιώσουν τη ζωή τους. Σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στην κυβέρνηση των μεγάλων ψεμάτων και των συνεχών διαψεύσεων, βάζοντας οριστικό τέλος στον εμπαιγμό.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα ημιτελικά του Αστάνα Open ο Τσιτσιπάς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σωματείο Εργαζόμενων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: Καταγγελία κατά τη δημοτικής αρχής Καλαμάτας για «εργασιακό εκφοβισμό»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η πρώτη που νομοθέτησε την πλήρη απώλεια προστασίας της πρώτης κατοικίας – Χωρίς ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους οδηγούμαστε σε καταστροφή

«Η κατάσταση στην χώρα μας είναι πιο δύσκολη από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη», δήλωσε ο τομεάρχης