«Στοπ» στις προσκλήσεις για την OPAP Arena

Το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ για μια θέση στην OPAP Arena έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή φίλος της Ένωσης που να μην αναζητά τρόπο να παραστεί στο νέο γήπεδο της ομάδας, έαν βέβαια δεν τον έχει ήδη εξασφαλίσει με αγορά εισιτηρίου διαρκείας. 

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν αρκετοί που αναζητούν προσκλήσεις για τους επίσημους αγώνες και δη για τον προσεχή (16/10) εναντίον του Ατρόμητου. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ έσπευσε να επαναλάβει ότι δεν υφίστανται προσκλήσεις, διευκρινίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε αδικία απέναντι στους περίπου 25.000 κατόχους διαρκείας, αλλά και όσους σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήριο μόλις ανοίγει το σύστημα ηλεκτρονικής προπώλησης. 
 

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να επισημάνει και να τονίσει, πως προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο δεν διατίθενται και δεν υφίστανται. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο εφόσον δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, είναι μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης. Πρέπει επίσης να τονίσουμε πως τη στιγμή που χιλιάδες φιλάθλων μας από την επαρχία κάτοχοι διαρκείας ή κάτοχοι απλού εισιτηρίου για τον αγώνα, μπαίνουν σε μεγάλα επιπλέον έξοδα για να βρεθούν στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι άδικο και ως σκέψη ακόμη ειδικά για κόσμο από την Αττική να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο μέσω προσκλήσεων και να το προσπαθούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Euroleague για επενδυτές από Ντουμπάι: «Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά είναι νωρίς»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για αντιαεροπορική «ομπρέλα» στο Κίεβο, συνεδριάζουν σήμερα εκπρόσωποι από 50 χώρες στις Βρυξέλλες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ