Νίκας εναντίον δημάρχων της Πελοποννήσου: Στο στόχαστρο του Περιφερειάρχη οι Βασιλόπουλος – Τζιούμης – Καμπόσος

/

Στο στόχαστρο του Παναγιώτη Νίκα έχουν μπει οι δήμαρχοι Καλαμάτας, Τρίπολης και Άργους – Μυκηνών, καθώς ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου θεωρεί ότι τα τρια συγκεκριμένα πρόσωπα δεν …συντονίζονται με τον δικό του πολιτικό βηματισμό.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Ο δήμαρχος Καλαμάτας

Η απόσταση του κ. Νίκα από τον δήμαρχο Καλαμάτας στο ζήτημα του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Ο κ. Περιφερειάρχης είναι γνωστό ότι δεν στήριξε προεκλογικά τον κ. Βασιλόπουλο, ενώ ήδη του χρεώνεται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαβουλεύσεις που σχετίζονται με τη συγκρότηση νέου συνδυασμού με κεντροδεξιά χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Τρίπολης

Πρόσφατα στο στόχαστρο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου μπήκε και ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Νίκα φέρει βαρέως τη συμμετοχή του κ. Δημάρχου στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην Αρκαδική πρωτεύουσα, κατά τις οποίες ο Μεσσήνιος πολιτικός διεμήνυσε με σαφήνεια ότι δεν πρόκειται να στηρίξει εκ νέου μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Νίκα.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Στο ναδίρ βρίσκονται οι σχέσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο. Ο κ. Νίκας φέρεται να είναι ο εμπνευστής των κινήσεων του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιάννη Μαλτέζου, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Νίκας και ο κ. Μαλτέζος βρίσκονται πίσω από την απόφαση στελεχών της παράταξης Καμπόσου να μην κατέβουν στις επόμενες εκλογές στο πλευρό του νυν δημάρχου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τελευταία παράταση ως τις 23/10 στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία για το Μητρώο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Συναγερμός» στο δήμο Καλαμάτας για την επερχόμενη κακοκαιρία – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες και η ΔΕΥΑΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ