ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις παρασκηνιακές συμφωνίες και τη διανομή θέσεων

13 Οκτωβρίου 2022

Ευθείες βολές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλοντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος ότι η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση «συνεχίζουν τις συμφωνίες και τη διανομή θέσεων, υπονομεύοντας το ίδιο το ΑΣΕΠ, ο ρόλος του οποίου είναι αναντικατάστατος για την αξιοκρατία στο σύστημα προσλήψεων και κομβικός για την αξιολόγηση των επιτελικών στελεχών του δημόσιου τομέα», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Επίσης, επισημαίνει ότι «οι τοξικές συγκρούσεις στο προσκήνιο και η εργαλειοποίηση ακόμη και στυγερών εγκλημάτων με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος, δεν τους απαγορεύει στο παρασκήνιο να προχωρούν στο παζάρι και το μοίρασμα των θέσεων των μελών του ΑΣΕΠ, πριν τις εκλογές και λίγο πριν τον επικείμενο μεγάλο διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο». Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει την ανίερη συμμαχία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι θα επιμένει στην συνταγματικά κατοχυρωμένη λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών με όρους αξιοκρατίας και διαφάνειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Είναι η κατάλληλη στιγμή για την ενίσχυση των οικονομικών δεσμών Ελλάδας – Ιαπωνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Οικονόμου: H κυβέρνηση προχωρά σε νέες παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν περαιτέρω το εισόδημα των συνταξιούχων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης