«Όχι» Κοσμόπουλου – Τζαμουράνη στην πρόκληση: Κατά των Χριστούγεννων των 144.000 ευρώ οι αντιπολιτεύσεις του δήμου Καλαμάτας – Αμετακίνητη η δημοτική αρχή

/

Κατά της εισήγησης της δημοτικής αρχής, που αφορά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, τάχθηκαν οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας, Βασίλης Κοσμόπουλος και Βασίλης Τζαμουράνης αντίστοιχα.

Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, της οποίας οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων είναι μέλη. Ο κ. Κοσμόπουλος και ο κ. Τζαμουράνης έθεσαν ζητήματα σχετικά με το κόστος, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με την ενεργειακή σπατάλη και στη σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε ψήφισαν κατά. Στο ίδιος μήκος κινήθηκε και ο Λεωνίδας Λιάππας, ο οποίος εκπροσωπεί στην Οικονομική Επιτροπή την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου, καθώς και αυτός ψήφισε κατά της εισήγησης της δημοτικής αρχής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρόκληση των «ακριβών» Χριστουγέννων του δήμου Καλαμάτας είναι προφανής, η δημοτική αρχή δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει στάση επί του ζητήματος. Αυτό προέκυψε περίτρανα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς τα μέλη της πλειοψηφίας υπερψήφισαν την εισήγηση.

Διάβασε και αυτό: Λεφτά υπάρχουν στον δήμο Καλαμάτας: 144.000 ευρώ για τον εορτασμό των Χριστουγέννων την ώρα που η κοινωνία στενάζει – 10.000 ευρώ σε ΜΜΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μια ζωή γεμάτη… «μάχες»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βασιλόπουλος: «Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας αντιμετωπίσαμε τον τουρισμό επαγγελματικά κι όχι αποσπασματικά»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ