Νίκας για Παυλόπουλο: «Ποτέ δεν σταμάτησε να επιδεικνύει το στοργικό του ενδιαφέρον και να προσφέρει απλόχερα στη γενέθλια πόλη των παιδικών και εφηβικών του χρόνων»

/

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στην εκλογή από την Ακαδημία Αθηνών του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Προκόπη Παυλόπουλου ως τακτικό μέλος της -στην προκηρυχθείσα έδρα Δημοσίου Δικαίου (Διοικητικού Δικαίου-Συνταγματικού Δικαίου) στη Γ΄ Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών- προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

«Η Ακαδημία Αθηνών, το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας μας, εξέλεξε, πρόσφατα, τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως Τακτικό Μέλος της, επιβραβεύοντας την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και το υψηλού επιπέδου συγγραφικό και διδακτικό έργο του.

Ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου αλλά και ως πρώην δήμαρχος Καλαμάτας επιθυμώ να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου για την ανώτατη αυτή πνευματική διάκριση του εκλεκτού συμπατριώτη μας, ο οποίος είχε και σπουδαία συμβολή στον δημόσιο βίο της πατρίδας μας, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπουργός Εσωτερικών.

Σε όλη την πορεία του, από το 1968 όταν άφηνε την πόλη της Καλαμάτας για να σπουδάσει στην Αθήνα και το Παρίσι, έως σήμερα, ποτέ δεν σταμάτησε να επιδεικνύει το στοργικό του ενδιαφέρον και να προσφέρει απλόχερα στη γενέθλια πόλη των παιδικών και εφηβικών του χρόνων. Γι’ αυτό η ύψιστη αυτή διάκριση αποτελεί και ύψιστη τιμή για όλους τους Μεσσήνιους και Πελοποννήσιους. Για εμένα δε, προσωπικά, αποτελεί τύχη αγαθή η μακρόχρονη γνωριμία και φιλία μας, η αρχή της οποίας μακραίνει στα μαθητικά χρόνια μας και φτάνει έως τις ημέρες μας.

Θερμά συγχαρητήρια Κύριε Πρόεδρε, με την ευχή να συνεχίσετε να εργάζεστε αδιάκοπα συνεισφέροντας στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στη νομική επιστήμη και στο κοινωνικό σύνολο».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ίσως είναι περισσότεροι από 213 αυτοί που επικοινώνησαν με το προφίλ της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμετανόητοι και επικίνδυνοι: Ξανά στο ΣτΕ για την ελιά Καλαμάτας οι …προστάτες του ΠΟΠ – Κατώτεροι των περιστάσεων οι δήμαρχοι του Νομού για μια χούφτα ψήφους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας: Νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Κυπαρισσίας – Αγίου Νικολάου και Μελιγαλά – Γκρίνια Νίκα για την καθυστέρηση και την …επικοινωνία

Είκοσι νέα ασθενοφόρα εντάσσονται στο δυναμικό των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά την υλοποίηση εκ