Σεπόλια: Στοιχεία για νέο μαστροπό δίνει το 12χρονο παιδί

Ο Μ.Ι. είναι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να βρίσκει βιαστές – πελάτες στο 12χρονο κορίτσι μέσω διαδικτύου, όπως αποκάλυψε το MEGA. Πρόκεται για άνδρα με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ, ο οποίος όμως, της είχε ζητήσει χρήματα για την… «εξυπηρέτηση» που της έκανε.

Το 12χρονο παιδί περιγράφει τη σχέση μαζί του, τον τρόπο που το «πουλούσαν» στους παιδοβιαστές, τις συναλλαγές που το είχαν αναγκάσει να κάνει πουλώντας το κορμί του, με τον Ηλία Μίχο να ζητά τα λεφτά μπροστά από τους πελάτες-βιαστές.

Σε αυτή τη φρικώδη υπόθεση που ό,τι στοιχείο βγαίνει είναι πιο εμετικό από το προηγούμενο, υπήρξαν πάντως και κάποιοι που δεν άγγιξαν το παιδί επισημαίνοντας την ηλικία του, όπως είπε το ίδιο.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».

Είναι αρκετές φορές που το παιδί ομολογεί ότι τα όσα περνούσε την δυσαρεστούσαν.

Ο Α.Μ. με τον οποίο συνομιλούσε η 12χρονη μέσω μηνυμάτων, φέρεται να ήξερε τα όσα συνέβαιναν…

– Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;
– 12χρονη: Όχι.
– Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;
– 12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Η λίστα με τους 212

Το ποιοι από τους 212 που είχαν μιλήσει διαδικτυακά με το 12χρονο κορίτσι, το είχαν βιάσει κιόλας, είναι το κομμάτι που θα συμπληρώσει την συνολική εικόνα στο δράμα και τη φρίκη που ζούσε το παιδί όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιους τους έχει υποδείξει το ίδιο το παιδί.

Όπως όταν είδε σε φωτογραφίες και αναγνώρισε τον Γιάννη Σοφιανίδη που έχει ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί.

«Ναι, αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο έχω έρθει σε επαφή περισσότερες φορές από όλους τους άλλους. Τουλάχιστον τέσσερις. Με τον Γιάννη βρεθήκαμε τελευταία φορά πριν φύγω για διακοπές στη Λευκάδα. Ήταν και ο τελευταίος».

Πίσω από τα μηνύματα στο κινητό, «κρυβόταν» ο Ηλίας Μίχος ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάλογος με τον Ε.Κ., επίσης ήδη προφυλακισμένο για την υπόθεση.

-12χρονη: Εγώ τι ώρα να είμαι εκεί;

– Ε.Κ.: Ε παρά δέκα.

-12χρονη: Οκ.

– Ε.Κ.: Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

-12χρονη: Οκ.

– Ε.Κ.: Ξεκινάω τώρα.

-12χρονη: Σε πόση ώρα θα είσαι εκεί;

– Ε.Κ. Σε μισή ώρα.

Ο Μίχος πίεζε για προπληρωμή… του εγκλήματος

Επίσης, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τρόπος που ο Ηλίας Μίχος φέρεται να πίεζε τους παιδεραστές για να καταθέσουν τα χρήματα.

Απόδειξη; Τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον Α.Λ., που πρόσφατα εντοπίστηκε και προφυλακίστηκε επίσης.

– 12χρονη: Θα τα στείλεις τώρα;

– Α.Λ.: Ναι.

-12χρονη: Οκ. Σου στέλνω GR… Να δω την απόδειξη όμως, οκ; Να μου στείλεις.

– Α.Λ.: Από κοντά.

-12χρονη: Τι από κοντά; Ώπα φίλε, θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη να δω αν μπήκαν.

Δύο άνδρες ακόμη, φέρονται να έχουν βιάσει το παιδί. Ο ένας εξ αυτόν μάλιστα, έχει παιδί στην ηλικία της…

«Ο Α. μένει στο Ίλιον. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο στην ηλικία μου. Θυμάμαι ότι έχει ένα μαύρο αυτοκίνητο. Με τον Α. ήρθαμε δύο φορές σε επαφή, τις δύο φορές που βρεθήκαμε. Δεν μου είπε ποτέ κάτι άλλο, ούτε τι δουλειά κάνει» είπε το 12χρονο παιδί.

«Με τον Π. μιλούσαμε στο Instagram, αλλά δεν θυμάμαι το προφίλ του και δεν έχω κρατήσει τις συνομιλίες μας. Ζει στα Μεσόγεια με τη μητέρα του. Του είχα πει ότι είμαι 16, 17 ετών. Ήρθαμε σε επαφή δύο φορές. Συναντηθήκαμε στο ίδιο σημείο και μου έδωσε τα χρήματα» ανέφερε το παιδί στην κατάθεσή του για άλλο παιδοβιαστή.

Πηγή: in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν γνωρίζω τη 12χρονη, δύο φορές πήγα στο μαγαζί του Μίχου, λέει ιερέας [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ