Δήμος Καλαμάτας: Σε νευρική κρίση η παράταξη Βασιλόπουλου ενόψει εκλογών – Επιχειρούν να στοχοποιήσουν τον Βασίλη Τζαμουράνη

/

Σε νευρική κρίση βρίσκεται η παράταξη του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, καθώς ως φαίνεται η είσοδος στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τζαμουράνη έχει προκαλέσει έντονη ανασφάλεια στα στελέχη της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το τραγελαφικό γεγονός που έλαβε χώρα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, όταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης και στέλεχος της δημοτικής αρχής, Κώστας Αθανασόπουλος, έφτασε στο σημείο να απευθύνει ερώτηση στην αντιπολίτευση, για ζητήματα που η δημοτική αρχή οφείλει να να γνωρίζει και να έχει τις απαντήσεις.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε και έλαβε τον λόγο, προκειμένου να καταθέσει ερώτηση προς τον κ. Τζαμουράνη. Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΔΣ του επισήμανε ότι οι ερωτήσεις απευθύνονται προς τη δημοτική αρχή εκείνος επέμεινε και σημείωσε:

«Ήρθε η στιγμή να ανοίξω και εγώ το στοματάκι μου, να κάνω και εγώ κριτική σε πολλά και διάφορα.

Έξι μήνες προ των εκλογών με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τζαμουράνης και με ρώτησε που είναι η ομόφωνη απόφαση του της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, που το 1987 παρέδωσε τον ποταμό Νέδοντα στον δήμο Καλαμάτας. Του είπα στην πίσω σελίδα της μελέτης. Η μελέτη ήρθε εδώ, έβγαλα και ένα αντίγραφο για τον εαυτό μου, το άφησα στο γραφείο μου και εξαφανίστηκε. Αναζητώ τη μελέτη και δεν μπορώ να την βρω. Ερωτώ τον κ. Τζαμουράνη, να μου πει: Τη μελέτη την έχετε κ. Τζαμουράνη; Μπορείτε να μου πείτε τι έγινε η μελέτη;».

Στις αναφορές του κ. Αθανασόπουλου απάντησε ο κ. Τζαμουράνης ο οποίος σημείωσε:

«Δεν καταλαβαίνω τι υπονοεί. Μήπως υπονοεί ότι εγώ φεύγοντας από το δήμο πήρα τις μελέτες και τις έκρυψα; Εγώ δεν πήρα τίποτα μαζί μου. Και δεν καταλαβαίνω και τον τρόπο που το λέτε. Τι σημαίνει “να ανοίξετε το στόμα σας”; Να πείτε τι; Κάτι σε βάρος μου; Πείτε το αν έχετε».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άγρια επίθεση Νίκα σε επιχειρηματίες της Πελοποννήσου: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και το πως θα κονομήσουν»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρ. Σταϊκούρας: Δεν έχει τεθεί θέμα για fuel pass 3 – Ισχύει ό,τι είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αμείλικτα ερωτήματα για τον Παναγιώτη Νίκα: Χωρίς Κοινωνικό Σύμβουλο και έλεγχο η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα – Αποκαλυπτικό έγγραφο

Σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της περιφέρειας Πελοποννήσου φέρνει