Αγωνία για… πέντε στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

26 Οκτωβρίου 2022

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο σπουδαίο ματς της “OPAP Arena” και το θερμόμετρο της αγωνίας ανεβαίνει στα ύψη σχετικά με τις επιλογές που θα έχει στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε και σήμερα πέντε σημαντικά «γρανάζια της μηχανής» του να γυμνάζονται ατομικά και περιμένει με ανυπομονησία τις δύο επόμενες προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή), μήπως και αυξηθούν οι εναλλακτικές του, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 30/10, 19:30). 

Ειδικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, η απουσία των Μοχαμαντί και Χατζισαφί δημιουργεί έντονο «πονοκέφαλο», καθώς η λύση ανάγκης με τον Σιντιμπέ δεν είναι η ενδεδειγμένη εναντίον ενός τόσο δυνατού αντιπάλου. Οι Τσoύμπερ συμπληρώνει 20 ημέρες απουσίας από τις προπονήσεις, ο Φαν Βέερτ πάνω από ένα μήνα, ενώ ο Άμραμπατ υπέστη θλάση την περασμένη εβδομάδα, άρα δεν προλαβαίνει το ντέρμπι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός δεν έγινε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάλεσμα της ΣΥΚΙΚΗΣ για ένταξη στο πρόγραμμα φύτευσης συκιών – Που μπορούν να απευθυνθούν οι παραγωγοί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης