Ράντονιτς: «Απαιτητικό ματς με Μακάμπι»

Στις τρεις εντός έδρας νίκες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, αναφέρθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα μεταφέρει την αποστολή του Παναθηναϊκού, στο Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» αναζητούν τη 2η νίκη τους στη διοργάνωση φέτος, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 21:05 αύριο (27/10). Χωρίς τον Ντουέιν Μπέικον αναχωρεί για το Ισραήλ ο Παναθηναϊκός. 

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε από το αεροδρόμιο πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος: «Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν. Προέρχεται από τρεις νίκες στο γήπεδό της και έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Θα είναι ένα απαιτητικό ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταθούμε με την ίδια ενέργεια που θα παίξουν. Φυσικά να είμαστε καλοί στους αιφνιδιασμούς και την προσπάθεια που θα κάνουν για να “ τρέξουν” το γήπεδο».

Σχετικά με τον Όστιν Χόλινς με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι, ο τεχνικός των «πρασίνων» σχολίασε: «Δεν είναι μόνος του. Έχουν πολύ καλά γκαρντ. Όπως και να έχει πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον Μπέικον, ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Θα παίξει με τον Κολοσσό την Κυριακή και ευελπιστώ να είναι στην προπόνησή μας μετά το ματς με τη Μακάμπι».

Ο Ματέους Πονίτκα τόνισε για το ματς με τη Μακάμπι: «Πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να νικήσουμε. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή στο 1vs1. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Παίζουν καλύτερα συνέχεια. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μέσα στην έδρα τους με τον κόσμο να δίνει τον παλμό. Εμείς δεν πρέπει να… κατεβάσουμε το κεφάλι μας στα λάθη που θα κάνουμε, αλλά να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για τη σημασία της επιστροφής του Νέιτ Γουόλτερς, είπε: «Θα φέρει την εμπειρία του και το μέγεθός του. Μαζί με τον Λι μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό και το παιχνίδι. Ο Νέιτ καταλαβαίνει πως να παίζει και θα μας βοηθήσει πολύ».

Τέλος για τον Άλεξ Πόιθρες σχολίασε: «Είναι πολύ καλός μου φίλος και είμαστε σε επικοινωνία. Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι να περιμένω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυξάνονται τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός δεν έγινε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ