Αρχίζει στην Λεωφόρο η διάθεση των εισιτηρίων για τον Βόλο

Σε… ρυθμούς Βόλου μπαίνει πλέον από σήμερα όλος ο «οργανισμός» του Παναθηναϊκού, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της πως από τις 13:00 της Πέμπτης (27/10) ξεκινάει στα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» η διάθεση των εισιτηρίων που έχει εξασφαλίσει το «τριφύλλι» για τον Σαββατιάτικο (29/10,19:30) αγώνα στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Όσοι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας υπέβαλαν αιτήματα θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από το γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στο εκδοτήριο και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας που θέλουν να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι, σε μία απ’ τις μεγαλύτερες μετακινήσεις φιλάθλων σε εκτός έδρας αγώνα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20 € και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 – Οι ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σύσταση να κλείνουν οι ενεργοβόρες συσκευές – Ποιες ώρες ζητά η κυβέρνηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ