Άδ. Γεωργιάδης: Η κάθε αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα ανταγωνίζεται την άλλη για το φθηνότερο «καλάθι»

27 Οκτωβρίου 2022

«Η κάθε αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα ανταγωνίζεται την άλλη για το φθηνότερο «καλάθι». Άρα, η κάθε αλυσίδα θα επιλέξει τα προϊόντα και τις τιμές. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τα καλάθια των εταιρειών».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε τηλεφωνική παρέμβασή του σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα.

Ο υπουργός πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε βάλει διατίμηση, εμείς βάζουμε έναν καινούριο χώρο ανταγωνισμού μεταξύ των αλυσίδων. Με το καλάθι αυτό λέμε στον κάθε συμπολίτη μας “αυτά που σου είναι τελείως απαραίτητα, θα τα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές”».

Επιπλέον ο υπουργός κάλεσε «τον κάθε κλάδο να συμμετάσχει» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κλάδοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και κάποιοι κλάδοι όχι. Εάν το καλάθι κερδίσει τους καταναλωτές, όλοι θα θέλουν να κάνουν το ίδιο και κανείς δεν θα θέλει να μείνει απέξω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στηρίζει με νέο συμβόλαιο τον άτυχο Λεάντρο Φρόκου ο Παναθηναϊκός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΕΝ: Έως και 60% το όφελος από τις επιδοτήσεις στο ρεύμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ OIKONOMIA

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος μητρότητας σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες

Άνοιξε σήμερα, 18/4, η πλατφόρμα https://parentalbenefits.dypa.gov.gr για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες. Πλέον

Δείτε επίσης