Απίστευτές δηλώσεις Νίκα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Τουρισμού – Άμεση απάντηση του Μίλτου Χρυσομάλλη

/

Δηλώσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, αποτέλεσαν το κεντρικό μενού συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ της Δευτέρας στην Καλαμάτα.

Ο κ. Νίκας, επιχειρώντας να απαντήσει στα σχόλια που προκάλεσε η απουσία του από την επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού στη Μεσσηνία έφτασε στο σημείο να στραφεί εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, τοπικής και κεντρικής, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι είναι περιφερειάρχης και των αριστερών!

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας δήλωσε μεταξύ άλλων για τον κ. Κικίλια: «Ήλπιζα ότι ως υπουργός Τουρισμού θα είχε το τακτ να καλέσει τον περιφερειάρχη. Λυπάμαι ειλικρινά και για το περιεχόμενο του λόγου του και γιατί δεν άκουσε τον θεσμό (σσ περιφέρεια Πελοποννήσου), ο οποίος αγωνίζεται».

Για τη Νέα Δημοκρατία: «Εγώ δεν υποτάσσομαι. Έχω ψηφιστεί να έχω έναν ρόλο, να έχω μια φωνή συγκεκριμένη. Τη σημαία αυτής της ελευθερίας στην έκφραση μου εγώ δεν την υποστέλλω. Και δεν μπαίνω και σε γραμμές. Και για αυτό με ψηφίζει ο κόσμος. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι είμαι και με ψήφους της αριστεράς περιφερειάρχης, όπως ήμουν και δήμαρχος. Ξέρω πολύ καλά πόσο είναι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και πόσο είναι το επιπλέον για να είναι κανείς δήμαρχος ή περιφερειάρχης».

Για την τοπική Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής: «Σε εγκαίνια δεν πάω. Παραδοσιακά. Δεν ξέρω. Τι προσφέρουν τα εγκαίνια; Έχουμε νοικιάσει ένα διαμερισματάκι. Τί; Για ποιο σκοπό;».

Απάντηση Χρυσομάλλη

Στις δηλώσεις Νίκα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Β. Κικίλια αντέδρασε άμεσα ο βουλευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσομάλλης, συμμετέχοντας ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Μεσόγειος», όταν κλήθηκε από τον δημοσιογράφο, Θάνο Τζιούβελη, να σχολιάσει τις δηλώσεις Νίκα σημείωσε:

«Νομίζω ότι είναι επιεικώς άστοχες. Αδικεί και τον εαυτό του με αυτές της δηλώσεις ο κ. Νίκας. Αν ο κ. Νίκας επέλεξε, για δικούς του λόγους, γιατί εγώ αυτό κατάλαβα, να είναι πλέον ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός, να βγει να το πει ευθέως».

Η στάση Λαμπρόπουλου – Νίκα

Πλέον, μετά την αντίδραση του κ. Χρυσομάλλη, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Γιάννη Λαμπρόπουλο και στον Περικλή Μαντά και στο αν θα τοποθετηθούν επί των δηλώσεων Νίκα για τη ΝΔ και τον υπουργό Τουρισμού ή αν θα επιλέξουν να νομιμοποιήσουν πολιτικά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου δια της σιωπής τους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Tην Παρασκευή ξεκινά η μεταστέγαση από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στο ανακαινισμένο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Επίσκεψη του Θανάση Βασιλόπουλου στη Σπερχογεία – Ενημέρωση για τα έργα στην κεντρική πλατεία και στο γήπεδο της περιοχής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.