Εκδήλωση για την υποδοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – Ο δήμαρχος Καλαμάτας καλωσόρισε στην πόλη του νέους ακαδημαϊκούς πολίτες

/

Πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, καλωσόρισε στην πόλη, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, προσκεκλημένος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στον Αντικάλαμο.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες «καλές σπουδές και καλή διαμονή στην Καλαμάτα». Αναφέρθηκε στη δυναμική που καταγράφει η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια και στις αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγονται, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ένταξη της Καλαμάτας στις «100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030». Μάλιστα ο κ. Βασιλόπουλος επισήμανε ότι ο Δήμος έχει αναπτύξει μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου γενικότερα και με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ειδικότερα, μέσα και από ένα μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογραφεί.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Πρόεδρος Οδυσσέας Σπηλιόπουλος, ενώ παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθανάσιος Κατσής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Κωνσταντίνος Μαυρέας, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παράρτημα Πελοποννήσου, Γιάννης Μαρινόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας του Ο.Ε.Ε. Πάνος Κρητικός, o Πρόεδρος της ΕΤΑΠ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Σταύρος Στούπας κ.ά.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρξε παρουσίαση του προγράμματος ACCA Accelerate, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος με τον Διεθνή Οργανισμό ACCE, μετά τη σημαντική διεθνή αναγνώριση που αφορούσε στην πιστοποίηση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα Αϊτόρ μετά την επέμβαση στον χιαστό: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Tην Παρασκευή ξεκινά η μεταστέγαση από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στο ανακαινισμένο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ