Με θετικό πρόσημο «κλείνει» η τουριστική σεζόν στη Μεσσηνία: 27.771 αφίξεις από το εξωτερικό τον Σεπτέμβριο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας [αναλυτικά στοιχεία]

/

Με θετικό πρόσημο «κλείνει» η τουριστική σεζόν στη Μεσσηνία, καθώς τον Σεπτέμβριο οι επιβάτες που αφίχθηκαν από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έφτασαν τους 27.771.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η αερολιμενάρχης του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», Βιβή Βλάχου, οι πτήσεις από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έφτασαν τις 444. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία (342) οι πτήσεις ήταν τακτικές, ενώ καταγράφηκαν και 101 πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών.

Η συνολική κίνηση από την αρχή του καλοκαιριού

Υπενθυμίζεται ότι οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο έφτασαν τις 96.229. Τον Ιούνιο ανήλθαν σε 27.739, τον Ιούλιο σε 37.006 και τον Αύγουστο σε 31.484. Με την προσθήκη των 27.771 αφίξεων του Σεπτεμβρίου ο συνολικός αριθμός των επιβατών από το εξωτερικό, που έφτασαν στη Μεσσηνία μέσω του Αεροδρομίου, είναι 124.000.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Αναλυτικά στοιχεία για την κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Εκκίνηση» στη Super League 2 το Σαββατοκύριακο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρό βρέφος 18 μηνών στην Γλυφάδα – Έπεσε από το 4ο όροφο πολυκατοικίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ