«Φεύγει ο Ντε Λα Φουέντε από τον Ολυμπιακό», σύμφωνα με «L’ Equipe» και «Mundo deportivo»

1 Νοεμβρίου 2022

Έτοιμος για αναχώρηση κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από τη Μαρσέιγ, με πιθανότερο προορισμό τη Βαγιαδολίδ και άλλες υποψήφιες τις Άντερλεχτ, Μπέρνλι, Σασουόλο και Σαμπντόρια, όπως αναφέρουν “L’ Equipe” και “Mundo deportivo”.
 
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, «θα μπορούσε να διακοπεί ο δανεισμός του για να έχει λεπτά στην τελική ευθεία της σεζόν, γι’ αυτό τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η Μαρσέιγ αναζητούν μια λύση που να μην εμποδίζει την εξέλιξη του εξτρέμ».

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης σημειώνει ότι «ο Κόνραντ έχει αρκετούς μνηστήρες και μία από τις ομάδες που θα καλωσόριζαν την ένταξή του είναι η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μια ομάδα που ήδη δοκίμασε την απόκτησή του στην αγορά του περασμένου καλοκαιριού», ενώ προσθέτει πως «ωστόσο, η Βαγιαδολίδ δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι όπως η Άντερλεχτ, η Μπέρνλι, η Σασουόλο ή η Σαμπντόρια που ήθελαν επίσης τον Αμερικανό».

Η Μαρσέιγ αγόρασε τον Κόνραντ ντε λα Φουέντε από τη Μπαρτσελόνα αντί τριών εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2021, αλλά οι Καταλανοί διατήρησαν το 50% της μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μικρή αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Μεσσηνία – Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το χρονικό διάστημα από 24 έως 30 Οκτωβρίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επτά ΠΑΕ σε απολογία για τη 10η αγωνιστική της Super League

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης