Δήμος Μεσσήνης: «Μουρμούρες» για τη …μοναχική παρουσία του Γιώργου Αθανασόπουλου στην επίσκεψη Σαμαρά και Κικίλια

/

Τα …απόνερα της επίσκεψης Σαμαρά – Κικίλια στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο έφτασαν μέχρι τον δήμο Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για τη στάση του δημάρχου Μεσσήνης, ο οποίος ναι μεν παρευρέθηκε στην επίσκεψη, αλλά ήταν μόνος του, καθώς κανένας δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του δεν βρέθηκε στο πλευρό του.

Η απουσία των συμβούλων του κ. Αθανασόπουλου σημαίνει ότι είτε ο επικεφαλής της παράταξης δεν μπορεί να επιβληθεί στα στελέχη του, είτε ότι σκόπιμα έγινε επιλογή να μην …εκτεθούν στο πλευρό του κ. Σαμαρά, στο πλαίσιο της προσπάθειας, ενόψει εκλογών, να μείνει ανοιχτή και η πόρτα της πλευράς Λαμπρόπουλου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά Αθανασόπουλου ο μόνος που παρευρέθηκε στην επίσκεψη των Σαμαρά – Κικίλια ήταν ο αντιδήμαρχος, Τάσος Παπαγεωργίου, ο οποίος όμως διαχρονικά είναι συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά και η παρουσία του δεν συνδέεται με τον κ. Αθανασόπουλο.

Τέλος, στην επίσκεψη Σαμαρά συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος (παράταξη Τσώνη) και πρόεδρος των ιδιοκτητών Ταξί, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νόιερ: «Είχα καρκίνο του δέρματος, αναγκάστηκα να χειρουργηθώ τρεις φορές»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρεμιέρα σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» – Αναρτήθηκαν οι τιμοκατάλογοι για κάθε σούπερ μάρκετ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ