Εξηγήσεις ζητά ο Παναγιώτης Νίκας από 4 δημάρχους της περιφέρειας Πελοποννήσου: Τους καταλογίζει καθυστέρηση στην υλοποίηση έργων

/

Εξηγήσεις από 4 δημάρχους της περιφέρειας Πελοποννήσου αναμένεται να ζητήσει ο Παναγιώτης Νίκας, καθώς τους καταλογίζει καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη για την Πέμπτη, με αντικείμενο την καθυστέρηση υλοποίησης έργων που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί οι δήμος Καλαμάτας (Θανάσης Βαιλόπουλος), Άργους – Μυκηνών (Δημήτρης Καμπόσος), Κορίνθίων (Βασίλης Νανόπουλος) και Ναυπλιέων (Δημήτρης Κωστούρος).

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Σε σύσκεψη συγκαλεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, τους Δήμους Αργους – Μυκηνών, Καλαμάτας, Κορίνθου και Ναυπλιέων.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτελεί η καθυστέρηση στους ρυθμούς υλοποίησης, από τους εν λόγω δήμους, έργων που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο απυρόβλητο τα καπρίτσια Λαμπρόπουλου: Ασυλία στον «γαλάζιο» βουλευτή που διχάζει προκλητικά τη Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΛΑΣ: Νέα απάτη με μηνύματα που χρησιμοποιούν στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ