Στο απυρόβλητο τα καπρίτσια Λαμπρόπουλου: Ασυλία στον «γαλάζιο» βουλευτή που διχάζει προκλητικά τη Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία

/

Μπορεί τη δημοσιότητα να την απασχόλησε, σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη Σαμαρά – Κικίλια στην Καλαμάτα, η απουσία του Παναγιώτη Νίκα, ωστόσο, το μείζον ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Το μείζον ζήτημα ήταν και παραμένει η συμπεριφορά του «γαλάζιου» βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου, ο οποίος επέλεξε και πάλι να …λάμψει δια της απουσίας του, να αγνοήσει την επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού και του υπουργού Τουρισμού στη Μεσσηνία.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Πρόκειται για μια συμπεριφορά, η οποία έχει επαναληφθεί κατά το παρελθόν αρκετές φορές, καθώς ο κ. Λαμπρόπουλος επιλέγει συστηματικά να απουσιάζει από εκδηλώσεις που παρευρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Εις το όνομα του «εγώ είμαι αντισαμαρικός», ο κ. Λαμπρόπουλος, πέρα από το γεγονός ότι επιδεικνύει την αχαριστία του στον πολιτικό που τον έκανε μέλος της κυβέρνησής του, επιχειρεί να παγιώσει τον διχασμό στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ωστόσο, παρότι το πολιτικό ατόπημα του κ. Λαμπρόπουλου είναι εκκωφαντικό, όλοι ασχολούνται με τον θόρυβο που προσπαθεί να προκαλέσει ο κ. Νίκας, ένας πολιτικός που σηματοδοτεί πολύ λιγότερο τη Νέα Δημοκρατία.

Η ασυλία που απολαμβάνει ο κ. Λαμπρόπουλος από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής. Όλοι, μεγάλα και μικρά στελέχη, αξιολογούν τα καπρίτσια του Βουλευτή ως «αυτονόητα». Συνήθισαν στο επαναλαμβανόμενο ατόπημα και πλέον δεν τους κάνει καμία εντύπωση που ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μπορεί, όποτε εκείνος κρίνει, να γυρνά την πλάτη σε υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν τους κάνει καμία εντύπωση ότι ένας βουλευτής επιχειρεί συστηματικά να παγιώσει διχαστικές τακτικές στο εσωτερικό της ΝΔ. Το βλέπουν να συμβαίνει μπροστά τους, αλλά το ανέχονται.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Σκληρό υλικό με αγόρια και κορίτσια 10 – 12 ετών στην κατοχή του συγγραφέα – Κατέβασε την παιδική πορνογραφία για να γράψει βιβλίο, λέει ο δικηγόρος τoυ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξηγήσεις ζητά ο Παναγιώτης Νίκας από 4 δημάρχους της περιφέρειας Πελοποννήσου: Τους καταλογίζει καθυστέρηση στην υλοποίηση έργων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.