ΠΑΣΟΚ: Παρέμβαση του Μενέλαου Γερονικολού για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές – Αναφορές στα αγροτικά ζητήματα που «καίνε» τη Μεσσηνία

/

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού, κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού «Best».

O κ. Γερονικολός απάντησε σε ερωτήματα της δημοσιογράφου Δέσποινας Ηλιοπούλου για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και σε ερωτήματα που σχετίζονται με τα ζητήματα της Μεσσηνίας.

«Στόχος η εκλογή βουλευτή»

Αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές και στις διαδικασίες που εξελίσσονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ο κ. Γερονικολός σημείωσε ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα και προσέθεσε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η εκλογή βουλευτή στη Μεσσηνία.

«Να μην γυρίσουμε την πλάτη σε όσους έδωσαν τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ τα δύσκολα χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γερονικολός, παρεμβαίνοντας σε όσα συζητιούνται στο εσωτερικό του κόμματος σε σχέση με τα ψηφοδέλτια.

Αγροτικά

Ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές του κ. Γερονικολού στα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο του Νομού.

Τόνισε ότι η έλλειψη εργατών γης αποτελεί ένα πρόβλημα για το οποίο η κυβέρνηση δεν κατάφερε να βρει λύση, ενώ προσέθεσε ότι υπάρχει κίνδυνος ή απουσία εργατικών χεριών να δημιουργήσει προβλήματα και στην ποιότητα των προϊόντων.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της καλλιέργειας σύκων υπογράμμισε ότι η αναδιάρθρωση της καλλιέργειας αποτελεί κρίσιμο ζήτημα και σημείωσε ότι η ΣΥΚΙΚΗ έχει κάνει μεγάλο αγώνα, προκειμένου να υλοποιηθεί σχετικό πρόγραμμα.

Τέλος, μιλώντας για την ελιά Καλαμάτας ο κ. Γερονικόλος εξέφρασε τις ενστάσεις του για το γεγονός ότι στη διαχείριση του ζητήματος έχουν εμπλακεί άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το προϊόν.

«Oι προσπάθειες όλων πρέπει να στοχεύουν στον παραγωγό. Ο παραγωγός είναι εκείνος που πρέπει να έχει όφελος. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και όχι το “βόλεμα” των συμφερόντων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκινεί το τελευταίο μήνυμα του Γιάννη Τύρου: Τι είπε λίγο πριν το χειρουργείο – Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζελένσκι: Περίπου 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Γερονικολός: Τα μόνα εγκαίνια που έχει κάνει η κυβέρνηση στη Μεσσηνία είναι των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας – Τα μεγάλα έργα ακόμα περιμένουμε να ξεκινήσουν

Το καυστικό σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού, προκάλεσαν τα εγκαίνια των γραφείων

«Αγκαλιά» με τη Νέα Δημοκρατία ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ: Και δεύτερη απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ από τον δεξιό Βασιλόπουλο στον …πράσινο Νικολακόπουλο

Την ιδιαίτερη εκτίμηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, απολαμβάνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του