Συνάξεις γονέων και νέων ζευγαριών: Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τον ρόλο της μητέρας και της γυναίκας μέσα στην οικογένεια

/

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας στην προσπάθειά της να στηρίξει το θεσμό της οικογένειας πραγματοποιεί και πάλι, μετά από την διετή διακοπή λόγω της πανδημίας, τις «Συνάξεις Γονέων και Νέων Ζευγαριών».

Σκοπός των Συνάξεων αυτών είναι η ενδυνάμωση, η επιμόρφωση και η βοήθεια προς τους γονείς για το ιερό έργο της αγωγής των παιδιών τους .

Στις Συνάξεις αυτές θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην αρμονική συνύπαρξη των συζύγων, τα προβλήματα μέσα στο γάμο, στις σχέσεις με τα παιδιά, στην ευθύνη για το επικοινωνιακό κενό μεταξύ των μελών της οικογένειας, στην ενδοοικογενειακή βία, στις εξαρτήσεις από την τεχνολογία και τις ουσίες και κάθε τι που αφορά ή προβληματίζει τη σύγχρονη οικογένεια.

Οι συνάξεις θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας (έναντι Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Υπαπαντής) στο δεύτερο όροφο, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Η πρώτη φετινή Σύναξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7η απογευματινή και ομιλητής θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με θέμα : «Ο ρόλος της μητέρας και της γυναίκας μέσα στην οικογένεια.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΛΑΣ: Νέα απάτη με μηνύματα που χρησιμοποιούν στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: Θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Τύρου – Δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ