Αθλιότητες του Παναγιώτη Νίκα κατά της Καλαμάτας: Συνεχίζει τις προκλήσεις και απειλεί με απένταξη έργων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

/

Με απένταξη 8 έργων, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, απειλεί τον δήμο Καλαμάτας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Νίκας συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του δήμου Καλαμάτας, καθώς φαίνεται ότι έχει στοχοποιήσει τους δημάρχους που δεν του κάνουν τα χατίρια, τους δημάρχους που έχουν επιλέξει να έχουν αυτόνομη πορεία και να μην τον αποδέχονται ως υπερδήμαρχο.

Σύσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σύσκεψη στην Τρίπολη, στην οποία ο δήμος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης η περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε ανακοίνωση για την εν λόγω σύσκεψη, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα έργα που οδεύουν σε απένταξη.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «εξετάστηκε αναλυτικά η πορεία των έργων που παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην απορρόφηση των πόρων, δόθηκαν συστάσεις για να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησής τους και αν δεν έχει σημειωθεί πρόοδος μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, που θα επαναληφθεί η σύσκεψη, τα έργα θα απενταχθούν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκας στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται ειδικά στο έργο της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα, δίνοντας …οδηγίες: «Αναφορικά δε με την ανάπλαση της οδού Πλαστήρα, στην Καλαμάτα, δόθηκε η οδηγία ότι προκειμένου να είναι λειτουργικό το -χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Πελοποννήσου- εν λόγω έργο θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εφαρμογή της σχετικής μελέτης, η οποία αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», σημειώνεται στην ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Τα έργα του δήμου Καλαμάτας που κινδυνεύουν με απένταξη, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανάδοχος για το υδατοδρόμιο της Καλαμάτας – Τον Μάρτιο του 2023 τα πρώτα υδροπλάνα στο λιμάνι – Ικανοποίηση Βασιλόπουλου για τις εξελίξεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χειροπέδες σε γυμναστή που έπιασε από το λαιμό μαθητή του Δημοτικού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ