Νέα σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό – Την Τρίτη απολογούνται άλλοι δύο

Ένας 55χρονος συνελήφθη  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 55χρονος είναι ο τρίτος που συλλαμβάνεται, μετά τον 35χρονο και τον 39χρονο, με βάσει τα νέα εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια. Αναζητείται, πλέον, ακόμη ένας άνδρας.

Την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας για τις απολογίες τους οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες χθες ,μετά τα τέσσερα συνολικά εντάλματα που εκδόθηκαν για “πελάτες” του Ηλία Μίχου που συναντήθηκαν με το παιδί, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο , οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από το κορίτσι, που είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 14 Νοεμβρίου αναμένεται η αναγγελία της επιστροφής του Τραμπ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ