Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Άνδρας κυκλοφορούσε ολόγυμνος στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που συνελήφθη να κυκλοφορεί ολόγυμνος, αλλά καθ’ όλα αμέριμνος στα Λιοντάρια, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς το απόγευμα σήμερα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από διερχόμενους πολίτες και άμεσα έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα για την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο άνδρας φέρεται να είναι Ιρλανδικής καταγωγής και περίπου 30 ετών ωστόσο οι αστυνομικοί βρίσκονται στη διαδικασία εξακρίβωσης της ταυτότητας του περίεργου άνδρα καθώς δεν είχε μαζί του επίσημα έγγραφα που να βεβαιώνουν τα στοιχεία του, εφόσον ήταν γυμνός.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Παράλληλα εξετάζεται και το τί μέλλει γενέσθαι με τον άνθρωπο αυτό που έφερε αναστάτωση σε εργαζόμενους και περαστικούς στο κέντρο του Ηρακλείου σήμερα το απόγευμα. 

Πηγή: in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: «Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία EVA – Όπου χρειάστηκε υπήρξε παρέμβαση»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Καθημερινό φαινόμενο ο παραλογισμός της τουρκικής προκλητικότητας» κατήγγειλε ο Ν.Δένδιας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας για τον θάνατο του μαθητή στις Σέρρες: Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει «ό,τι περνάει από το χέρι μας» για να διερευνηθούν τα αίτια