Δ. Μάντζος: Τρεις μήνες μετά, κάποιοι συνειδητοποιούν ότι ζουν στο σκοταδι που οι ίδιοι δημιούργησαν

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε νωρίτερα το πρωί στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ το θέμα των υποκλοπών, κι επανέλαβε ότι «από την αρχή αυτής της υπόθεσης έχουμε κινηθεί απολύτως θεσμικά, στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Είναι άλλοι, στη Νέα Δημοκρατία, εκείνοι που ενώ ορκίζονται και επαναλαμβάνουν εμμονικά “όλα στο φως”, επιμένουν να κλείνουν τον διακόπτη και -ω του θαύματος- από χθες συνειδητοποιούν ότι ζουν μέσα στο βαθύ, πηχτό σκοτάδι το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν».

Κατακρίνοντας τη στάση της κυβέρνησης, ο κ. Μάντζος αναρωτήθηκε «τι έκανε τρεις μήνες η κυβέρνηση για αυτήν την υπόθεση» και προσέθεσε: «Κάνει τα πάντα για να συσκοτίσει και να συγκαλύψει και αίφνης χθες θυμήθηκε την ελληνική Δικαιοσύνη και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου!».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στη επιμονή της κυβέρνησης στο απόρρητο, λέγοντας ότι το επικαλούνται καταχρηστικά τα κυβερνητικά στελέχη και οι υπάλληλοι της ΕΥΠ. Προσέθεσε ότι εντείνει και επιτείνει την τοξικότητα η έλλειψη μαρτυρικών καταθέσεων στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και υπογράμμισε ότι έπρεπε να έχουν κληθεί στην Εξεταστική οι κ.κ. Λαβράνος και Μπίτζιος, διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών που διακινούν τα Predator, Intellexa και Krikel.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις ότι κάποιοι επιχειρούν να κρατήσουν υπό ομηρία τον πρωθυπουργό, ο Δημήτρης Μάντζος αναρωτήθηκε «γιατί κρατούν τρεις μήνες σε ομηρία τον αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος».

«Η τοξικότητα και το σκοτάδι υπάρχουν και συντηρούνται στη χώρα μας μέσα από την καταχρηστική επίκληση του απορρήτου και από την άρνηση της πλειοψηφίας να φέρει τους κρίσιμους μάρτυρες στη Βουλή», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Οικονόμου: Μέχρι τώρα, χωρίς την απαιτούμενη τεκμηρίωση το δημοσίευμα για τις υποκλοπές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτός δράσης για 20 ημέρες ο Παλάσιος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ