Χρυσομάλλης για νέα ασθενοφόρα στη Μεσσηνία: Εκπληρώνεται η δέσμευση της Κυβέρνησης για το Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου – Ενισχύονται οι δυνατότητες διακομιδής ασθενών

/

Με την απόφαση κατανομής 20 ασθενοφόρων προνοσοκομειακής φροντίδας που εξέδωσε η 6ης ΥΠΕ εκπληρώνεται η δέσμευση που είχαν δώσει ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη, τον Μάϊο του 2021, για την αντικατάσταση του μοναδικού ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, μέσω του σχετικού διαγωνισμού προμήθειας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020».

Το νέο σύγχρονο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αγίου Νικολάου αντικαθιστά ένα όχημα, το οποίο έχει προ πολλού ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα, και θα προσφέρει κρίσιμες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Δυτικής Μάνης αλλά και στους πολυπληθείς επισκέπτες του καλοκαιριού. Παράλληλα, με την ίδια απόφαση κατανέμονται ακόμα δύο νέα ασθενοφόρα στο Κ.Υ. Κυπαρισσίας και ένα στο Κ.Υ. Μελιγαλά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Έφτασε η ώρα της εκπλήρωσης της δέσμευσης που μου είχαν δώσει ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης τον Μάϊο του 2021 για την αντικατάσταση του πολύπαθου ασθενοφόρου του Κ.Υ. Αγίου Νικολάου, όπως είχα ενημερώσει ήδη από τότε με δελτίο τύπου μου.

Πλέον, με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και της εκδίκασης των ενστάσεων, ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο φθάνει στον Άγιο Νικόλαο για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στη Δυτική Μάνη. Και μαζί με αυτό ακόμα 2 κατανέμονται στο Κ.Υ. Κυπαρισσίας και ακόμα ένα στο Κ.Υ. Μελιγαλά, ενισχύοντας τις δυνατότητες μεταφοράς ασθενών στην Μεσσηνιακή ύπαιθρο», δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάκριση για το πρόγραμμα μείωσης πλαστικών μιας χρήσης: Αργυρό βραβείο για την Costa Navarino στα WTM World Responsible Tourism

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

5-0 ο Άρης τη Λαμία με πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.