Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο δήμος Οιχαλίας: Ανακοινώνει υποψήφιους η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου – Ζυμώσεις και στους υπόλοιπους συνδυασμούς

/

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχει μπει και ο δήμος Οιχαλίας, καθώς στους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν το δήμο στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου οι ζυμώσεις είναι έντονες.

Χθες, η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπουλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιόπουλου.

Συγκεκριμένα, η κα Γεωργακοπούλου δήλωσε:

Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιόπουλου με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στην δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο του. Στο πλαίσιο της εργασίας του στο Ε.Κ.Α.Β. Φιλιατρών, έχει βοηθήσει δεκάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Η ξεχωριστή του προσωπικότητα και οι γνώσεις του, είναι απαραίτητα συστατικά για τον συνδυασμό μας.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος για την απόφασή του να συμπορευτεί με την Παναγιώτα Γεωργακοπούλου ανέφερε τα εξής:

Η ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου και τους ανθρώπους του ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. Έχοντας την πεποίθηση της ενεργούς προσφοράς των νέων ανθρώπων στη τοπική αυτοδιοίκηση σε συμπόρευση, πάντα, με την εμπειρία ανθρώπων που δραστηριοποιούνται αρκετά χρόνια επιτυχώς στα κοινά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της κας. Γεωργακοπούλου Παναγιώτας γιατί είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για το τόπο μας, είναι ανοιχτή στο διάλογο και διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ρυθμούς εκλογών κινούνται και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν τον δήμο Οιχαλίας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στον εν λόγω δήμο, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις, σε σχέση με τ πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών της περιοχής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 11 κιλά κάνναβης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αυστραλία κατηγορεί Ρώσους χάκερς για την τεράστια κυβερνοεπίθεση εναντίον ασφαλιστικής εταιρείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΣτΕ απέρριψε 4 αιτήσεις κατά της ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Μεσσηνίας – «Διαχρονική προσήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις αρχές της νομιμότητας» δηλώνει ο Νίκας

Απορριπτικές ήταν οι αποφάσεις του ΣτΕ, σχετικά με 4 αιτήσεις κατά των περιβαλλοντικών όρων της Σύμπραξης