Διευκρινήσεις του Documento για τον Τάσο Παπαγεωργίου – Τι αναφέρει η εφημερίδα σε νέο δημοσίευμά της

/

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η εφημερίδα «Documento», καθώς ο Τάσος Παπαγεωργίου, του οποίου το όνομα βρίσκεται στη λίστα που δημοσιεύει αύριο, δεν είναι ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης, αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα σημειώνεται στο δημοσίευμα:

Υπό παρακολούθηση από το σύστημα Predator βρισκόταν, εκτός από τον υποδιοικητή της ΕΥΠ, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της Υπηρεσίας, Τάσος Παπαγεωργίου.

Το όνομά του βρίσκεται στη δεύτερη μεγάλη λίστα παρακολουθήσεων που αποκαλύπτει αύριο το Documento, ωστόσο το συγκεκριμένο όνομα δεν είχε ταυτοποιηθεί μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, όταν η εφημερίδα πήγε στο τυπογραφείο.

Ωστόσο, σήμερα Σάββατο, οι πηγές του Documento επιβεβαίωσαν ότι ο Τάσος Παπαγεωργίου είναι ο διευθυντής ασφαλείας της ΕΥΠ».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Ιταλίας, Μάλτας και Κύπρου για το Μεταναστευτικό στη Μεσόγειο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νικολάκου: Όσοι δεν αντέχουν την υποψηφιότητα Τατούλη να το πάρουν απόφαση ότι θα υποστούν τις πολιτικές συνέπειες του μοιραίου λάθους τους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές