Καλαμάτα: Διεθνής Αναγνώριση του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής – Σημαντικά πλεονεκτήματα για τους απόφοιτους

13 Νοεμβρίου 2022

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πέτυχε μια σημαντική αναγνώριση από τον διεθνή οργανισμό Ορκωτών Λογιστών ACCA.

Ειδικότερα, μετά από αξιολόγηση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, το οποίο εδρεύει στην Καλαμάτα, εξασφάλισε την πιστοποίηση του οργανισμού ACCA και παράλληλα τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ACCA Accererate.

Με την επίτευξη της πιστοποίησης, οι μελλοντικοί απόφοιτοι του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής αποκτούν ένα σημαντικό εφόδιο για το βιογραφικό τους και ένα σημαντικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τους αποφοίτους άλλων σχολών στην εύρεση εργασίας.

Ειδικότερα, μέσω συγκεκριμένων μαθημάτων του προγράμματος σπουδών λαμβάνουν 7 απαλλαγές σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου που προσφέρει ο οργανισμός.

Παράλληλα, λαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις για την λήψη και των υπολοίπων θεματικών ενοτήτων του οργανισμού, αποκτούν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του οργανισμού, ενώ παράλληλα μπορούν να αναζητήσουν εργασία μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη επιθυμούν.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Για την επισφράγιση της αναγνώρισης και της περαιτέρω συνεργασίας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τον οργανισμό ACCA σε πρόσφατη εκδήλωση, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους, παρευρέθηκε η επικεφαλής ακαδημαϊκών σχέσεων Αμερικής και Ευρώπης του ACCA, Jelena Green, η οποία απένειμε στον Πρόεδρο του Τμήματος, Οδυσσέα Σπηλιόπουλο Οδυσσέα, τη βεβαίωση πιστοποίησης.

Μάλιστα, σε ενημερωτική εκδήλωση που ακολούθησε παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι φοιτητές του Τμήματος με την πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών και την ένταξη του Τμήματος στο πρόγραμμα ACCA Accelerate.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρασε από το Καραϊσκάκη η Καλαμάτα, 2-0 τον Ολυμπιακό Β΄

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί διατηρούν τον έλεγχο της Γερουσίας – Ικανοποίηση Μπάιντεν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δείτε επίσης