Γ. Οικονόμου: Ο Αλ. Τσίπρας αποδεικνύεται εθνικό μειονέκτημα

«Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου δίνοντας απάντηση σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.  

   «Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος, την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δυο ακόμα νέα Rafale, ο κ. Τσίπρας να καλεί τον Γάλλο Πρέσβη να τον απειλήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει τις συμφωνίες με τη Γαλλία. Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει και σε ποιους μεσάζοντες, παίζοντας στα ζάρια την ίδια του την πατρίδα; Επιμένει ότι θα ανατινάξει μια εθνική επιτυχία που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ενόχλησε μόνο δύο κέντρα: την Τουρκία και τους εμπόρους όπλων που δεν είχαν θέση σε μία διακρατική συνεργασία», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Εξακολουθεί να μιλάει υποκριτικά για ηθικό πλεονέκτημα όταν ο ίδιος επιλέγει να αποδεικνύεται εθνικό μειονέκτημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΚΕ: Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να «κρύψει» το σκάνδαλο των υποκλοπών, προβάλλοντας το δήθεν «σπουδαίο» κυβερνητικό του έργο θα ήταν απλά αστεία, αν δεν ήταν τραγική για τον λαό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αξεπέραστο εμπόδιο ο Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ