Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών Καλαμάτας: Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

/

Ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο εξέδωσε η Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών Καλαμάτας «Συμμετέχω».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Περισσότερο παρά ποτέ  μέσα στα χρόνια της λεγόμενης μεταπολίτευσης, είναι πιο επίκαιρο να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Νέοι άνθρωποι που έδωσαν την ζωή τους σε έναν αγώνα κατά της δικτατορίας για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».

Είμαστε 49 χρόνια μετά και βρισκόμαστε μπροστά  σε  Αστυνομική αυθαιρεσία και βία, απαξίωση της δημόσιας παιδείας και εισβολή ιδιωτικών πανεπιστημίων μέσα στα δημόσια πανεπιστημιακά κτήρια, ακρίβεια, απευθείας αναθέσεις και διασπαταλήση δημόσιου χρήματος, επιχειρηματική ασυδοσία, υποκλοπές και «νόμιμες επισυνδέσεις», σε ενέργειες που καταλύουν την κοινωνική συνοχή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα δημοκρατικά δικαιώματα μας.

Η Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών Καλαμάτας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» καλεί  τα μέλη του Συλλόγου, τους/τις  φίλους/ες  του  και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν από  συλλογικά όργανα της πόλης μας για το Πολυτεχνείο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Εκδήλωση της ΚΝΕ την ερχόμενη Παρασκευή για το Πολυτεχνείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Χειρουργείται η 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ρεκόρ διακινηθέντων επιβατών από το εξωτερικό – Θεαματική άνοδος των ιδιωτικών πτήσεων – Αύξηση και στην κίνηση του εσωτερικού [αναλυτικά στοιχεία για το 2022]

Τα στοιχεία που σχετίζονται με την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτα την τουριστική περίοδο του

Καλαμάτα: Ξεκίνησε το συνέδριο της Μητρόπολης Μεσσηνίας με θέμα τη Μικρασιατική καταστροφή – Πλήθος μελών της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας στις εργασίες

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου, με την παρουσία πλήθους μελών της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας,