Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά ΕΕΑ και Λευτέρη Αυγενάκη

Τη θέση της για κλήση που δέχτηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να δώσει εξηγήσεις για ζήτημα, όπως τονίζεται, του Γιώργου Σαββίδη, εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις. Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ινφαντίνο, μόνος υποψήφιος για την προεδρία της FIFA στις εκλογές του 2023

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μενέλαος Γερονικολός: Να βαδίσουμε στο ίδιο μονοπάτι με τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου – Να μην επιτρέψουμε την απειλή δημοκρατικών κεκτημένων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ