Ο καιρός στην Καλαμάτα την Κυριακή: Συννεφιά και πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι [αναλυτικά η πρόγνωση]

/


Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 20/11/2022 προβλέπεται άστατος.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού. Από τις πρώτες μεσημβρινές έως και τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής. Από τις πρώτες βραδινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι) ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 60-90%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μέτριοι, από Α-ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ και από τις πρώτες βραδινές ώρες και μετά θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 μποφόρ.

Στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν ΝΑ άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ενισχυμένου κυματισμού στα ανοιχτά του Κόλπου και στα παράλια που θα δέχονται τον ΝΑ άνεμο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος για το http://kalamata.meteoclub.gr/

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πύλος: Πλοίο περισυνέλεξε 94 αλλοδαπούς που επέβαιναν σε ιστιοφόρο και κατευθύνεται στο λιμάνι της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η βουλγαρική εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος πέντε υπόπτων για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» από την σκόνη η Καλαμάτα – Προσωρινή «ανάσα» από το μεσημέρι της Πέμπτης – Αυξημένες ποσότητες και πάλι από το Σάββατο – Οι συστάσεις των πνευμονολόγων

Αποπνικτική, λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης, ήταν η ατμόσφαιρα και στην Καλαμάτα, τις τελευταίες δύο