Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια από τα εγκαίνια του ΟΑΚΑ

Με τη διοργάνωση ειδικής επετειακής εκδήλωσης, όπου θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο του Οργανισμού, «γιορτάζει» το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» τη συμπλήρωση 40 ετών από τα εγκαίνιά του. Η εκδήλωση θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (24/11, 16:00), παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αλλά και αθλητών/τριών και προσώπων που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με την 40ετή ιστορία του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το νέο λογότυπο που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη «… συμβολίζει το ρόλο που καλείται να παίξει στη σύγχρονη εποχή το “ΟΑΚΑ 2.0”, το όραμα και τις ενέργειες για την ολιστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη μετατροπή του Ολυμπιακού Κέντρου σε Ολυμπιακό Πάρκο της Αθήνας. Την τελευταία τριετία, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ.Α., με την υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού και με εξωστρεφή προσανατολισμό, επαναπροσδιόρισαν τον ρόλο του Οργανισμού. Με κεντρικό άξονα την υποστήριξη και την προβολή του αθλητισμού και της Ελλάδος, το Ολυμπιακό Στάδιο, που καθημερινά εκσυγχρονίζεται, φιλοξένησε διεθνείς αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, άνοιξε τις πύλες του στην ελληνική κοινωνία και, πλέον, αποτελεί ένα τοπόσημο της Αθήνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σε σχέση με το 2018, η αύξηση σε διοργανώσεις και εκδηλώσεις ξεπέρασε το 70%, κάτι που συνεπάγεται και σημαντικά έσοδα για τον Οργανισμό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Βερολίνο καλεί την Άγκυρα να δρα «με αναλογικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίτημα σε Νίκα: «Να δημοσιοποιηθεί εδώ και τώρα η άδεια λειτουργίας της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα» – Η ερώτηση που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ