Παναθηναϊκός: Κοντά στην επέκταση της συνεργασίας με Πέρεθ

22 Νοεμβρίου 2022

Παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις ενόψει Ιανουαρίου, στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» τις πρώτες επαφές και με τους ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής» από το σημερινό ρόστερ, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, με τον τελευταίο να χάνει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου στον αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένα πρώτο κύκλο συζητήσεων με τους εκπροσώπους και των τεσσάρων παικτών, έχουν αναλύσει τα δεδομένα και το σκεπτικό τους γύρω απ’ τη συνεργασία τους -επιθυμώντας να παραμείνουν άπαντες μέλη του βασικού κορμού και τα επόμενα χρόνια- και μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό όλες οι υποθέσεις.

Το θέμα του Αϊτόρ, ενδεχομένως να πάει λίγο πιο πίσω χρονικά δεδομένου ότι ο Καταλανός θα μείνει για αρκετές εβδομάδες ακόμα στη Βαρκελώνη για να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό και οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Το κλίμα που υπάρχει, ωστόσο, με τον 26χρονο άσο είναι θετικό όσον αφορά την παραμονή του στους «πράσινους» και τα επόμενα χρόνια.

Αντίστοιχα, πολύ θετικό είναι το κλίμα και με τον Ρουμπέν Πέρεθ, καθώς απ’ τις πρώτες επαφές που έγιναν, διαπιστώθηκε πως είναι επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια. 

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 33χρονο Ισπανό μέσο για άλλα δύο χρόνια, οι συζητήσεις προχωρούν σε πολύ σταθερή βάση και οι δύο πλευρές πλησιάζουν προς τη συμφωνία, η οποία είναι πολύ πιθανό να επικυρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο, με τον Ρουμπέν να «δένει» το μέλλον του με το «τριφύλλι» πιθανότατα ως το φινάλε της καριέρας του.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση της Κομισιόν για πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου στα 275 ευρώ ανά μεγαβατώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ισχύ έως και την 1η Δεκεμβρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Καλαμάτας – Τρίπολης λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης