Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ

23 Νοεμβρίου 2022

Έχοντας δώσει επίσημο παιχνίδι για τελευταία φορά στις 13 Νοεμβρίου, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Από αύριο, Πέμπτη 24/11, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφουν για την πραγματοποίηση μίας μίνι προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα μέσα του Δεκέμβρη.  

Οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, για το βασικό στάδιο της σύντομης προετοιμασίας, με το διάστημα να έχει καθοριστεί από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου. Εκεί, ο ΠΑΟΚ θα δώσει και φιλικούς αγώνες με κυπριακούς συλλόγους, παρά το ότι το εγχώριο πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Απών από την αυριανή προπόνηση αλλά και από το ταξίδι στην Κύπρο θα είναι, φυσικά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Σερβίας στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.  

*** Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να επισκεφτεί την Τούμπα, να ξεναγηθεί στους χώρους της ιστορικής έδρας του ΠΑΟΚ, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Μηνά Τρεμπέλα και να ενημερωθεί για την αρχιτεκτονική του γηπέδου και των εσωτερικών χώρων του, στο πλαίσιο του Open House που πραγματοποιείται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη στις 26 και 27 Νοεμβρίου. Το ωράριο των επισκέψεων στο γήπεδο της Τούμπας είναι από τις 11:00 ως τις 16:00. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αχτσιόγλου: Ο προϋπολογισμός σφραγίζει μια πολιτική αδικιών και αδιεξόδων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρωκοινοβούλιο: Το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο πρέπει να ακυρωθεί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης